Herplaatsing


Gouden mand gezocht voor deze 2 supermooie zussen.
Irish Rose = Cinnamon wit, koperkleur ogen
Ice Crystel = Cinnamon Van, Blauwe ogen

Voor mij deze zware moeilijke beslissing, maar gun hun toch nu de rustperiode die ze verdienen, beide hebben prachtige nestjes gehad, ze zullen voor vertrek worden gesteriliseerd, dus fokkers gelieve niet te reageren.

Ze gaan alleen samen weg, zijn ook bij mij geboren, zijn zeer lief en sociaal, maar niet bij honden, dat zijn ze niet gewend. Ik zoek daarom voor hun een plek waar men veel thuis is, maar ook lekker rustig, een ouder echtpaar of man of vrouw...ze kunnen uiteraard wel alleen zijn omdat ze samen blijven. Zijn geent, ontwormd en uiteraard getest, en hebben een prachtige stamboom. Meerdere foto,s uiteraard op aanvraag. Voor meer Info prefereer ik liever een telefoontje.
Prijs n.o.t.k.
Geb. 19/5/2015

Herplaatsing


Gouden mand gezocht voor Midnight Spring, kleur is Blue tortie Harlequin, Koperkleur ogen. Zeer lieve Brits korthaar poes, geen honden gewend, kan ook in een gezin, zeer sociale poes. Is geent, ontwormd, stamboom en is getest. Meerdere foto's kan op aanvraag.
Prijs inclusief sterilisatie 500,-
geb. 23/4/2018
Voor meer Info prefereer ik liever een telefoontje.

Midnight Spring

 


Gouden Mand gezocht Voor deze lieve Brits korthaar poes. Haar naam is Esmee, kleur Ijswit, en Koperkleur ogen en in 1 oog zit een beetje blauw, wat haar ook siert. Zoek een huis, geen andere katten, want ze is vrij dominant, en ook geen honden. Het is een vrij lieve en aanhankelijk poes, ze houdt van aandacht loopt je continu achterna...en houdt van kroelen. Ze is net 10 mnd jong, meerdere foto's kan op aanvraag.
Prijs inclusief sterilisatie 900,-
Voor meer Info prefereer ik het liefst een telefoontje.

Esmee

Al onze katten die worden Herplaatst, zullen voor vertrek standaard worden gecastereerd of gesteriliseerd.

Wij Herplaatsen nooit onze katten open, voor meer Info kunt u ons mailen, klik op de button hieronder.

email

kittens