Herplaatsing


 
In 2022 heb ik besloten een aantal poezen te gaan Herplaatsen, indien men interesse heeft, kunt u altijd mij aanmailen om welke poezen het gaat.

Dreams of Heaven Knofje

Gouden Mand gezocht, voor deze lieverd.
Ze is Zwart/torti en heeft Copperkleur ogen. Ze is een prachtige Brits korthaar, ze heeft nog wel haar zomerjasje, en haar winterjas zal snel komen. Graag een ouder echtpaar, of iemand alleen ook goed.... maar wel die veel thuis zijn, dat is een vereiste, ook moet ze naar buiten kunnen, balkon of tuin....catproof.
Ze is net 1 jaar geweest. Verder gezond, entingen , ontwormd en een chip.
Alleen voor daadwerkelijke interesse kunt u bellen.

Dreams of Heaven KnofjeDreams of Heaven Knofje


Goeden Mand gezocht voor deze jonge kater. Soms moeiljk die keuze,s....
Liefst ook ouder echtpaar , maar iemand die veelal thuis is ook geen probleem. Het is een zeer mooie kater, met prachtige ogen, ook zeer lief.
Hij zal voor vertrek worden gecastereerd. geb. 7-6 2021

Dreams of Heaven Rico

Photoalbum Rico


Gouden Mand Gezocht, voor deze mooie en lieve Britse schoonheid.
Het kost me altijd veel moeite, maar ik weet dit is de goede en juiste beslissing.
Ik zoek een ouder echtpaar, of een alleenstaande die veelal thuis is net als ik....dat zijn al me poezels ook gewend. Geen honden !! Haar kleur is Chocolat en heeft Koperkleur ogen.
Indien men een tuin heeft, wel catproof, of een balkon ook catproof...ze is gewend buiten, en is ook graag buiten dus dit is wel een vereiste....het buiten kunnen.
Haar karakter is uitermate lief. Wanneer men denkt dat u het juiste te bieden heeft, prefereer ik het liefst een telefoontje, ( tel.nmr zie bij contact) dat vindt ik net wat persoonlijker. Als de klik er is en het voelt voor mij goed aan, breng ik haar dan ook zelf naar hun nieuwe plek, zodat de overgang fijner zal verlopen voor ze als ik erbij ben...ze is hier geboren , evenals haar ouders en grootouders dus ik zal bij mijn Herplaatsers dus heel selectief zijn.
Ze is in bezit van een stamboom + entboekje , en bij verhuizing krijgt ze ook mee hun eten wat ze is gewend zodat dat ook soepel verloopt, na verloop van tijd kan men dan langzaamaan over schakelen wat men zelf wil gaan geven.
Voor meerdere foto's vanaf toen ze heel klein was en haar groei...zie haar photoalbum. geb.datum 1-10 2019

Dreams of Heaven Cover girl

Photoalbum Cover Girl


Al onze katten die worden Herplaatst, zullen voor vertrek standaard worden gecastereerd of gesteriliseerd.

Voor meer Info kunt u ons mailen, klik op de button hieronder.

email

kittens