De naam van deze website, is opgedragen aan mijn innig geliefde Zoon Jelle.
Geboren 25-5-1980 – Overleden 30-10 2003

Flowers

Informatie

Onze woning is gelegen in het gezellige Oudenbosch, met de schitterende Baseliek die gebouwd is tussen 1867 en 1880, een copy v.d. echte uit Rome, men kan deze Baseliek al zien staan v.a. de snelweg. Onze katten hebben een goed leven, en lopen vrij rond, kooien kennen onze katten niet. Daarbij hebben ze toegang tot onze grote tuin, die dan ook catproof is gemaakt. Doordat ze meestal buiten zijn, kunnen ze ook hun natuurlijke instincten goed ontwikkelen, zoals in bomen klimmen, muisjes vangen en veel spelen. Onze katten zijn daarom het liefst vaker buiten dan binnen. Wij zijn een hobby cattery, en we hebben maar een paar nestjes per jaar.

Polar Queen

TESTEN!

Wanneer onze katten de leeftijd hebben bereikt van 1 jaar, worden ze getest via DNA op HCM 1,2 en 3 en al de testen die hieronder staan vermeld staan, of met een Echo screening
- Progressive Retinal Atrophy (PRA): PRA rdAc and PRA Rdy,
- Hypertrophic Cardio Myopathy: HCM1 and HCM3,
- Polycystic Kidney Disease (PKD),
- Pyruvaatkinase Deficiency (PKDef),
- Spinal Muscular Atrophie (SMA),
- Bloodtyping AB (DNA test).

Voor meer Info over deze testen
zie http://www.vhlgenetics.com/ bij Dr. van Haeringen Laboratorium

HCM Info
Dr. Garretsen ( bekende radioloog in Utrecht ) de schrijver van dit stukje, is een autoiteit op het gebied van HCM, hij vindt de dna testen dus helemaal niet zo onzinnig !

Ook worden onze Poezen & Katers parasietvrij gehouden & jaarlijks getest.
Onze dierenartsen houden de dieren zorgvuldig onder controle.

Indien u uit een van onze mooie nestjes een kitten wilt kopen, is er vanuit de Cattery alles gedaan om u een gezond en fijn huisdier mee te geven. Al onze Kittens verlaten het nest tussen odd eyede 12 en 16 weken oud. Ze krijgen een mooie stamboom mee, een Europees paspoort, zijn geent, zijn meerdere malen ontwormd, worden gechipt, zijn parasietvrij, zindelijk en welopgevoed.
Ze zijn dan 1 keer geënt bij een leeftijd tussen de 10 en de 12 wkn oud. De 2de enting zal dan voor de nieuwe eigenaar zijn.

Uit ervaring hebben wij gekozen onze kittens niet meer te enten onder 10 wkn, vaak worden ze toch ernstig ziek v.d. entingen en v.a. 10 weken kunnen ze dit echter veel beter aan. Vaak hebben ze weken nodig om te herstellen wanneer er toch een entreaktie ontstaat. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar een artikel van Neocat4
http://www.neocatbritten.nl/artikelen/inentingen.pdf

Al onze kittens en katten krijgen in de ochtend gekookte vis, en in de avond gekookte kip, daarnaast staan er de gehele dag div. brokjes o.a. Royal Canin tot hun beschikking. Dit krijgen ze standaard ook mee bij hun overdracht naar een nieuwe plek, zodat de nieuwe eigenaar eventueel naderhand langzaam kan over schakelen, naar voeding wat men het kitten wil gaan geven. Uiteraard geven wij advies mee betreft voeding.

Wij zullen uiterst selectief zijn qua keuze voor het vinden van een goed thuis voor onze Kittens.

Bij aankoop van een Kitten vragen wij min. een aanbetaling van 300 euro. Dit omdat zowel de koper als de fokker zekerheid hebben betreft aankoop. Bij annulering om wat voor reden dan ook, is de aanbetaling voor de Fokker.

Als u op zoekt bent naar een mooi, apart, gezond Kitten, dan bent u bij onze Cattery Dreams Of Heaven aan het juiste adres. U kunt onze web-site in de gaten houden, en eens contact leggen met Dreams of Heaven.

Voorbeeld bewijs van aanbetaling en reservering koopcontract

Kittens